Emo. és mások.:)♥

Sok dolgot megtudhatsz.;)♥^^


VIRRASZTÓBULI és PIZSAMAPARTI

Mindenki tudja, hogy a virrasztóbulikon nem sokat szoktak aludni. Legyen ilyen alkalmakra félretéve titokban valami fonomság az éjféli nassoláshoz, tegyél ki egy nagy PRIVÁT feliratot a szobád ajtajára, és találjatok ki egy jelszót, hogy kizárjátok az illetéktelen behatolókat. Ha valaki felnőtt szeretne bemenni, de nem tudja a jelszót, zálogot kell fizetnie, például egy tálca csokoládé vagy plusz adag pattogatott kukorica.

Íme néhány ötlet, amit kipróbálhattok...Igazság vagy bátorság?

Ez az üvegpörgetés egy variációja. Húzzatok gyufaszálat, hogy eldöntsétek, ki kezdjen. Akikre az üveg mutat, attól meg kell kérdezni ,,Igazság vagy bátorság?'' Ha az illető az igazságot választja, bármi kérdésre meg kell mondania az igazat. Ha a bátorságot választja, bármilyen feladatot is talál ki számára a csoport, véghez kell vinnie.

Lehetséges kérdések:

- Kivel sétáltál legutoljára kézenfogva?

- Ha a világon bárkivel csókolózhatnál, kit választanál?

- Mi volt a legnagyobb hazugság, amit életedben mondtál?

- Mi a legjobb barátod legrosszabb tulajdonsága?

- Kit utálsz a legjobban a suliban?

Lehetséges feladatok:

- Zuhanyozz le hideg vízben!

- Fuss körbe a kertben vagy a nappaliban hátomszor meztelenül!

- Hívj fel egy fiút és hívd el moziba!

- Egyél meg egy fokhagymát!

- Nyald fel a parkettát ötször!

Tükör nélküli sminkelés

Mindenkinek ki kell festenie magát olyan szépen, ahogy csak tudja - de tükör nélkül. Egy másik variációja a játéknak, hogy valakinek bekötitek a szemét, és meg kell próbálnia kisminkelni a többieket anélkül, hogy látna.

Párnacsata

A virrasztóbulikon rendszerint mindig van párnacsata. A párnacsatában nincsenek zabályok - ragadjon mindenki egy párnát és üssétek egymást, amíg egyikőtök össze nem esik izzadtan.

Öltözködés zenére

Egy nagy táskába tegyetek bele annyi ruhadarabot, amennyit csak össze tudtok gyűjteni a szekrényből és a házból. A ruhák között lehetnek tündér - és hercegnőruhák, cowboyfelszerelések, pizsamák és hálóingek, tollboák, kesztyűk, régi szemüvegek, parókák, kalapok, műbajszok és szakállak, sálak, kabátok, cipők, férfitrikók és estélyi ruhák. A játékosok álljanak körbe, és amikor a zene elindul, körbe kell adni a táskát. A zene hirtelen leáll, és aki előtt ott a táska, ki kell vennie belőle valamit és fel kell vennie. Addig megy a játék, amíg ki nem ürül a táska. Az a győztes, akin a legtöbb ruhadarab van.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 89
Heti: 401
Havi: 1 125
Össz.: 154 000

Látogatottság növelés
Oldal: •Pizsy Parti.•*.*
Emo. és mások.:)♥ - © 2008 - 2021 - emoserdekesoldal.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »