Emo. és mások.:)♥

Sok dolgot megtudhatsz.;)♥^^


Mit ne tegyél szakítás után - 10 tipp..

Kevés fájdalmasabb dolog van a szakításnál. Tippjeink betartásával azonban megkönnyítheted az amúgy is nehéz helyzeted, és talán kevesebb szenvedéssel, gyorsabban lehetsz túl a szakításon.

1. Ne maradjatok barátok!
Biztos, hogy Te is jól ismered már a legtöbb szakítást lezáró "legyünk barátok" mondatot. Bármennyire is őszintének és kecsegtetőnek hangzik, a mi tanácsunk: ne legyetek. Mindig az együtt töltött idő fog eszedbe jutni, és igazán sose tudod elfelejteni, hiszen idôrôl időre fellángolnak majd újra az érzelmek. Persze, ha úgy érzed, hogy ez még nem a vég: akkor inkább csak tartsatok szünetet. Viszont, ha úgy döntetek, hogy vége, akkor vége! Akire egykor szerelmedként tekintettél és nem egyszer a lepedőt is összegyűrtétek, azzal igazán jó barátok már úgyse lehettek.

2. Ne tartsd meg a cuccait!
Szakítás után az első dolgod mindenképp egy kiadós lomtalanítás legyen. Tüntess el minden olyan dolgot, ami rá emlékeztet, vagy tőle kaptál. A legjobb az lenne, ha kidobnád őket. De ha elsőre ez nem megy, akkor szerezz egy nagy kartondobozt, pakolj bele mindent, és rejtsd el a lakás egyik olyan pontjára, ahol nem láthatod nap, mint nap.

3. Ne nézegess régi közös fotókat, videókat!
Ne kínozd magad feleslegesen a  nyaraláson, vagy karácsonykor készült közös fotókkal, videofelvételekkel. A sebek újra és újra feltépése nem segíti annak gyógyulását! Sőt...  

4. Ne hallgass szomorú zenét!
És felejtsd el egy időre a romantikus filmeket is! Sokan azt hiszik, hogy szakítás után a romantikus, szerelmes perceket hasonló témájú filmekkel, zenével lehet kárpótolni. Ez azonban nem igaz. Inkább csak felerősödik az érzés, hogy mennyire is hiányzik odabújni valakihez, átölelni, megcsókolni... A szomorú zenéktől ráadásul tuti, hogy egyfolytában bőgni fogsz!

5. Ne kezdj eszeveszett pasizásba!
A fájdalmadat nem fogja enyhíteni, ha a szakítás után rögtön más pasik karjaiba omlasz. Különben is, egy szakítással végződött kapcsolatot gyászolni kell. Amíg ez nem történik meg, addig nem fogsz tudni tovább lépni. És gondold át: csak azért, mert neked fájdalmat okoztak,  neked nem kell másnak is azt okozni! Nem vagy Te olyan...

6. Ne zaklasd, ne hívogasd!
A megszokás bizony nagy úr. Te viszont legyél erős! Ne hívd fel, csak mert hallani szeretnéd a hangját. Azért meg pláne ne, hogy esetleg elmond neki, hogy mennyire hiányzik. Különösen tartsd eszedbe ezt a szabályt akkor, amikor netán kicsit többet ittál a kelleténél.

7. Ne zárkózz be!
Legszívesebben egész nap otthon lennél, ki sem szállnál az ágyadból, csak az ágyból fekve néznéd a tévét, vagy álomba sírnád magad? Ezen már Carrie Bradshaw is átesett a Szex és New York első filmváltozatában. Valljuk be, szörnyű látvány volt a napokig ágyból ki sem kelő írónő, aki az evésen kívül még a fürdést is megvonta magától abban a néhány napban. A kérdés: mire jó ez? Jobb úgyse lesz. Menj emberek közé, találkozz a barátnőiddel! Biztos, hogy mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy mihamarabb jobb kedvre derítsenek!

8. Beszélj a problémáidról!
Mi a baj? Semmi. Rossz válasz! A problémákról igenis beszélned kell. Minél tovább tartod magadban, annál rosszabb lesz. Hidd el, ha kiadod magadból az érzéseidet, a dühödet, a fájdalmadat, sokkal könnyebb lesz. 

9. Ne ess depresszióba!
Ha az előző két pontot betartod, akkor könnyen elkerülheted a depresszióba esést. Emberek közt, beszélve a problémáidról ugyanis sokat javíthatsz a pillanatnyi lelkiállapotodon. Fontos azonban, hogy ennek érdekében radikális dolgokat ne tegyél meg. Ha lehet, messziről kerüld az olyan hangulatfokozókat, mint az alkohol, a drog, és az erre kitalált gyógyszerek. Pillanatok alatt ugyanis függővé is válhatsz.

10. Ne próbáljátok meg újra!
Az utolsó, ám egyben az egyik legfontosabb szabály, hogy amennyiben ténylegesen a szakítás mellett döntötök, semmiképp se kezdjétek újra. Ami először nem működik, az másodjára sem jó. És ne feledd: felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Bár, sokszor az sem...


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 108
Tegnapi: 89
Heti: 444
Havi: 1 168
Össz.: 154 043

Látogatottság növelés
Oldal: Mit ne tegyél meg szakítás után.:)
Emo. és mások.:)♥ - © 2008 - 2021 - emoserdekesoldal.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »