Emo. és mások.:)♥

Sok dolgot megtudhatsz.;)♥^^

Egy lány nagyon sokat gondolkozot az életéről.. Mert össze volt törve a szíve mert neki nem volt barátja.. Egy csomo szerelmes párt látott csupa vidámságba csomo oylan ember vette körül akik boldogak voltak.. De az az egy baj volt hogy a lány nem volt.. Szomorkodott. Mindennap sírt.. Kiment a parkba és magányos volt. Nem bírta tovább..Soha nem találta meg az igaz szerlemet mindennap imádkozot az istenhez hogy hagy talája meg az igaz szerelmét.. Mindennap ssírt mindennap imádkozot.. De minden egyes nap csak egyre szomorubb és szomorubb volt.. Szeretet volna vidám lenni mint mások. De ő pont az ellentetje volt.. A haverjaival elment erre arra.. De még sem volt boldog. A lány haverjai gondolkodtak hogy mitől tudna boldog lenni..Törték a fejüket.. Aztán eszükbe jutott egy jó ötlet hogy aki eljön velük szembe el kezd ugatni az egyik lány. És ugatot is amikor jött vele szembe egy idős bácsi.. De a lány ettől se lett boldog..A haverjai nem tudtak mit csinálni vele.. egyszer másnap rendeztek egy Pizsy Partit.. Oda meg hívták a lányt is. De el felejtették, hogy a lány miylen szomorú és véletlenül el kezdek a fiúkról bezsélni,meg,hogy miylen jó,hogy vele járok... És egyszer csak el sírta magát a lány..

És aztán észre vették és a lányok bocsánatot kértek.. Ő meg letörölte a könyét.. És arra gondolt.."Nem mutatom kivülről hogy mennyire fáj nekem.. Kivülről boldog leszek mosolygok..De belül sírok.." Volt párnacsatázás..Azt nagyon élvezték..De megint el kezdtek beszélni a fiúkról de magukba..Aztán megint el kezdtek sutyorogni a fiúkról.. De halkan hogy meg ne hallja a lány..

Egy csomot játszotak.. Uno-Társas játék-Ki sminkelték egy mást-Meg csinálták egy más haját-Körmüket kifestették-Párnacsatáztak...És csináltak képeket is fényképező géppel.:) 

És másnap fel ébredtek.. Ebédeltek.. Csinálták a dolgukat.. És elemntek a moziba..Megnézték az Alkonyat(Hajnalhasadás-t).. 3D-be.. Nagyon tetszet nekik.. Amikor vége lett az adásnak.. Kimentek a moziból és furcsa volt mert bent sötét volt kint meg nagyon világos volt..Vettek ruhákat-cipőket-nasit-innit..stb. El mentek sétálni.. És a szomorú lánynál volt 4-szatyor és egyszer csak leejtette és fel vette egy fiú..Egyszer csak rá mosolygot és fel vette a szatyrokat a fiú..

Nagyon helyesnek találta a fiút.. A lány vissza mosolygot.. Ismerkedtek.Taliztak-Randiztak..És beakarta mutatni a lány a szüleinek a fiú-t..

Elmentek a lány házához..


A fiú mondta a lánynak hogy nagyon szép a lakásuk.. Bementek.. A szülei nagy örömmel várta a fiút.. Bemutatkozot.."Csókolom! Peti vagyok..A lányuk barátja.." A szülei.."Szia.! Nyugodtan tegezz.Nem vagyok annyira idős. Okéé örülök neki.." stb.. A fiú hazament.. Az volt az első dolga hogy fel hívja a lányt..

A lány fel veszi a telefont..Egy óráig beszélnek.. Beszélték a következö találkát.. A lány nagyon boldog volt.. Hogy meg találta a nagy Ő-t..És azota is járnak.:)

NE Lopd KÉRLEK..!!! Most találtam ki a története..♥ Köszönöm.:)♥ Remélem tetszik.^^ Érdemes el olvasni.;)♥:DD
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 89
Heti: 412
Havi: 1 136
Össz.: 154 011

Látogatottság növelés
Oldal: Szeretlek.!2.
Emo. és mások.:)♥ - © 2008 - 2021 - emoserdekesoldal.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »