Emo. és mások.:)♥

Sok dolgot megtudhatsz.;)♥^^


 Idézetek:
Ha megígérem, hogy hiányozni fogsz, elmész?
Fiú és villamos után sose fuss, mindig jön a következő.
 Kerüld a másnaposságot! Maradj részeg!
 
Ha dolgozni támad kedvem, csendben leülök egy sarokba és várok, amíg elmúlik.
 Csak a hülyék agresszívek. Elhiszed, vagy kiverjem a fogadat?
Találd meg azt a férfit, aki összeszedegeti az összetört szíved minden darabját, újra összeilleszti őket, de egy darabot megtart magának, s a hiányzó részt, az 
övével pótolja ki.


Te lennél az utolsó ember a Földön, akinek a szívét össze tudnám törni...


Az első szerelem mindig nyomot hagy a szívekben, mondják. Én már tudom, hogy valóban így van. Még azt is mondják, hogy az első szerelemtől való elválás nehéz.. 
nem.. épp az a nehéz, hogy sohasem válsz el.. a szíved mindig felé húz, de nem szabad már úgy gondolni rá...


...lefizettek, hogy randizzak egy tündérrel... de elcsesztem... beleszerettem...
Lehet, hogy nem láthatlak annyiszor, ahányszor szeretnélek. Lehet, hogy nem tarthatlak egész éjjel a karjaim közt, de a szívem mélyén biztosan tudom, hogy te vagy az 
egyetlen, akit szeretek, és soha nem foglak elengedni.


Volt, aki tetszett, volt, aki nem. Volt aki helyes volt, volt, aki nem. De neked mondtam volna először, hogy Veled leélném az egész életem.


Sokszor elmondták már, hogy nem könnyű látni annak az értékét, ami állandóan a szemünk előtt van. A távolság és a vágyak kellenek hozzá.
Valamikor én is álmodoztam egy palotáról.. Azt hiszem, mi lányok mind így vagyunk ezzel. Aztán beköltözünk egy alig kétszobás lakásba, ahol nincsenek inasok, se 
takarítók vagy szakácsnő, de ez a hely mégis szívünk minden vágyát kielégíti. Talán azért, mert ott él a királyfink.


Amikor rád gondolok, mindig az érintésedre vágyom… Mikor veled vagyok, azt kívánom, bárcsak ne repülnének el olyan gyorsan a percek. Egy percet sem bírok ki 
nélküled.


Összetartozunk, és nem válunk el soha, mint az író és a tolla, mint a Coca meg a Cola
.
Onnan tudod meg, ha megtaláltad a herceged, hogy nem csak az arcodon ragyog mosoly, de a szívedben is. :)
Nem akarok nagyzolni, de el kell,hogy mondjam, én vagyok a leggazdagabb hölgy a világon! És, hogy miért? Mert a világ legdrágább fiúja az enyém!
Még ma is, amikor látom, hogy igazi mosolyra derül az arca, megmelegszik a szívem, mert tudom, hogy nem olyan, mint más. Azért mosolyog így, mert vele vagyok. 
Miattam.
Elvitted tőlem a napot, a holdat és minden csillagot.Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok.Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok.


Idővel látni fogod, hogy annak ellenére, hogy boldog vagy azokkal, akik körülötted vannak, mégis rettenetesen hiányoznak neked azok, akik tegnap még veled voltak, és most már elmentek, nincsenek..


Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít; hogy ki az, aki sosem számított; ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.. ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei: megvan az oka annak, hogy a jövődben ők miért nem szerepelnek.Az élet olyan, mint egy zongora: hogy végül mit hozol ki belőle, csak attól függ, hogyan játszod.


Bár visszatérhetne, akár csak egyetlen percre is! Másképp szólnék hozzá? Másképp látnám, másképp ölelném… És elmondanám neki azt, hogy… Mit is?... Amit nem lehet elmondani...

Sokszor egy semmiség elég ahhoz, hogy az ember lezuhanjon a fellegekből.

...egy barátról, aki megnevettet, aki ha szomorú is örömet tettet, egy barátról, aki feldobott, aki ha zuhantam, legvégül elkapott.


Mindenkire vár valaki. Valaki, aki arra rendeltetett, hogy vele éld le az életed, csak elég nyitottnak kell lenned, hogy meglásd.


Ha ennyit ért két lány között a legfőbb érzelem, inkább nem lesz soha legjobb barátnőm.


Azt hiszem, azt sem tudjuk igazán, hogy mi kik vagyunk, akkor meg honnan tudnánk, hogy ki az igazi?

Visszajárunk a tegnapokba keresni azt ami elveszett, de lassanként majd rá kell jönnünk, hogy együtt többé már nem lehet.


Milyen furcsa érzés... életemben nem találkoztam vele, de tudom, hogy ilyen ember még egy nincs. Érzem, hogy a legfontosabb, egy kincs az életemben.


Este folytak a könnyeim, azt hittem, kiugrik a szívem, nem bírtam elviselni a fájdalmat...


Ahogy ott álltunk, és a tudtomon kívül megszorítottam a kezed, úgy éreztem, soha többé nem akarom elengedni.Soha! 
Várj egy percig, csak újraindítom a szívemet!
Mindig látjuk, melyik lenne a legjobb út, de mindig azon az úton járunk, amelyikhez hozzászoktunk.
 ha kell segít.ha kell nevet.ha kell szorít.ha kell szeret.
A probléma az, hogy álomvilágban élünk, örökké a múltba, vagy a jövőbe nézünk, ahelyett, hogy élveznénk a jelen pillanatot.
 mindig elfog a világ legjobb érzése, amikor köszönsz nekem vagy rám mosolyogsz. mert lehet, hogy csak egy másodpercre, de rám gondolsz..♥
"Az ember 100 dolgot akar; 89 és felet megkap. Kilencet megszerez. Felet befejez.. és abba az egybe hal bele, ami nem lehet az övé!"
"Nagyobbat nem is tévedhettem volna. Azt hittem, elég lesz mosolyognom
meg bólogatnom, úgy csinálnom, mintha minden rendben lenne. Volt egy
tervem. Meg akartam változni, új életet kezdeni, a múlt nélkül, a
fájdalom nélkül, valaki igazival. De ez nem olyan könnyű. A rossz dolgok
veled maradnak. Követnek. Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is
szeretnél. Csak azt teheted, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor az
megtalál, megragadod, mert szükséged van rá."
Annyi minden zaklatott fel olyan mélyen ez alatt a rövid idő alatt, hogy azt sem tudtam, hol kezdjem a felzaklatódást.
Hamupipőke és a herceg boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Az életben legtöbbször nem így alakulnak a dolgok, ezt jobb, ha előre tudod.
A modern nőknek születésük óta azt mondják, hogy az lehet belőlük, amit csak akarnak. Lehetnek űrhajósok, vezethetnek internetes céget, vagy otthon is maradhatnak a gyerekükkel, nincsenek többé szabályok, és a választások száma végtelen, és a jelek szerint az embernek csak ki kell nyújtania a kezét. Nekem viszont úgy tűnik, hogy annyira elrontott bennünket ez a nagy szabadság, hogy képtelenek vagyunk választani.
Azt hittem, hogy minden célba csak egyetlenegy úton lehet eljutni az életben. De ha rálépünk egy útra, azzal még nem kell lemondanunk minden más útról. Rájöttem, hogy az számít, ami útközben történik, csak az számít. A botlások, a pofonok, a barátságok, az utazás számít, nem a cél. Azt hiszem, valahogy bíznunk kell abban, hogy a jövő olyan lesz, amilyennek szeretnénk.
Mindegy, hogy mit tettél. Ne add fel, soha ne add fel! (...) Ha szeret téged, meg fog bocsájtani.
- Te ezt el is hiszed?
- El kell hinnem, különben nincs tovább.
Boldognak érzem magam. Minden tökéletes. Ahogy a fény megvilágítja az arcodat, vagy az ablakon beáramlik a szellő. Nem érdekel, ha több ezer ilyen pillanatom lesz még, vagy csak ez az egy, mert nem számít. Igen, így van, mert most ez a pillanat csak az enyém.
Az apró jócselekedetek gyakran nem mások mint a csodák magvai; csak kis időre van szükség, hogy szárba szökkenjenek.
Sokáig csak feküdtünk, meg-megremegve a mindent átjáró izgalomtól. Soha nem felejtem el az ízét, a teste illatát, amíg élek,soha nem felejtem el milyen volt először így érezni az életemben, soha nem fogom elfelejteni azt a gyönyört.
 
Megpróbáltam gondolkodni, de a szívem olyan hevesen vert, hogy meggátolt benne.
Úgy éreztem magam, mint a marionettfigura, amelynek váratlanul elvágják a zsinegeit. Erőtlenül estem össze.
Minden embernek van egy gyenge pontja, ahol a legjobban szerethető és ahol a legjobban meg lehet bántani.
 Azért vagyok szingli, mert Isten még írja a legszebb szerelmi történetet a számomra.

A szerelem sokszor sokkal nehezebb, mint a matematika.

Legjobb barát az, akinek az állatsági szintje megüti a tiédet.


Minden szerelemhez tartozik egy dal.

Barát az, aki veled van még a legrosszabb napjaidon is és tudja, hogy nem tud felvidítani, de azért mégis ott van és számíthatsz rá, ha baj van.


Ha valakit szeretsz, azonnal tudod, hogy megbántod, nem azért, mert látod arcán, hanem mert a bántás pillanatában önmagadon érzed a bántalmat, neked is fáj, és tudod, hogy nem kellett volna. Nem csak neki, neked is sajog azonnal.

De valami történt.. A legelső alkalommal, mikor Veled voltam.. A szívem beleremegett. Rátaláltam valami igazra.. Mindenki csak bámul, azt hiszik őrült vagyok. De csak boldog, ha Veled vagyok.


A szerelem egy szó, ami rengeteg érzést foglal magába.. ezt érzem, mikor megérintesz, mikor megcsókolsz, és mikor rád nézek.


Majd ülök melletted, vagy szemben veled, S lágyan simítom majd a kezed. Te mit teszel nem tudom, de bármi lesz is akarom!
Voltak idők, mikor ragadozó voltam
a cumit a pofámba két kézzel toltam
kék szemeimmel a világra néztem
hogy mit láttam benne, még máig nem értem.


 Egy illat.. egy szó... egy hely... egy nap... egy emlék.. emlék rólad... egy érzelem.. az élet értelmetlen nélküled...

Szebb a világ amióta tudom, hogy te is benne vagy.
Nagyon is megnyugtató, hogy mások olykor épp annyira elveszettek és tökéletlenek, mint mi magunk vagyunk.

El kéne engednem azt, ami a múltban volt, már nem számít! Az egyetlen, ami számít, hogy most mit választok!!Az egyetlen dolog, ami a szemem előtt lebeg, az egy arc. Egy ember arca, amit hiába próbálok, nem bírok kiverni a fejemből.

Lépd át az óceánt, ismerd meg az időt! Álmodj, mindig álmodj. Az álom a valóság, a Te valóságod. Ami most van csak addig tart, amíg megtanulsz álmodni. Minden és mindenki rád vár. És most itt vagy. Indulj! Álmodj! Szeress! Élj!

Ha két rokonlélek egymásra találva feltárja belsejét, sorsuk el van döntve.


A magánytól kell megóvnod! Ne harcolj értem, hanem légy velem! Erre van szükségem.


Sosem megfelelő a hely és az időpont az igaz szerelemre. Véletlenül történik, egy szívdobbanás alatt, egyetlen felvillanással, egy lüktető pillanatban.


Olyat akarok, amilyet nem akart még senki, olyat akarok, amihez nem kell semmit hozzátenni...
Azt hiszed hülye vagyok, de az igazság az, hogy ez csak szerelem.
Őrült vagyok, valaki ezt mondja rám. De a világ tesz ilyenné, nem az én hibám. Ölj meg, hajóm süllyeszd el az előítéletek tengerén, és ne tudd meg azt, hogy nem vagy más, csak ugyanolyan  mint én.:)
Mikor megláttalak, féltem megismerni téged.. Mikor megismertelek, féltelek megcsókolni.. Mikor megcsókoltalak, féltelek szeretni.. Most hogy szeretlek, félek hogy elveszítelek..
..mindenki feje fölött szívecskék szállnak, és én irigykedve nézek egy-két szerelmes párra.
 Történetünk elején a jövő olyan fényesnek tűnt, aztán a dolgok végzetes irányt vettek.. nem tudom, miért vagyok meglepve. De az én hősöm mindig is Te leszel.
Olyan csodálatos Vele, hogy arra már tényleg nincs smiley.
A férfiaknak és a nőknek más álmaik vannak. És ha az álmokat összeadod, kijön belőle egy élet.
Örökké', ez alighanem azt jelenti a szerelmesek nyelvén, hogy bármikor érjen is véget, téged sosem felejtlek el.
 Tetszik, amikor mosolyogsz, de szeretem, amikor én vagyok az oka.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 110
Tegnapi: 89
Heti: 446
Havi: 1 170
Össz.: 154 045

Látogatottság növelés
Oldal: Idézetek.:)
Emo. és mások.:)♥ - © 2008 - 2021 - emoserdekesoldal.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »